Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Ronse Fietszoektocht in De Pinte met mooie prijzen
Fietszoektocht in De Pinte met mooie prijzen
Geschreven door Evelien Marlier   
maandag, 22 juni 2015 12:41

fietsbrochure de pinte

Vanaf 21 juni tot 1 oktober 2015 kan je in De Pinte aan een fietszoektocht deelnemen die je langs mooie, groene plekjes brengt. De initiatiefnemers (de Spoorlijncomités, gemeente De Pinte en Provincie Oost-Vlaanderen) hebben een prachtige fietstocht uitgestippeld voor jong en oud die je langs verschillende bezienswaardigheden en fietsvriendelijke plekjes leidt. Bovendien kan je mooie prijzen winnen zoals een mand met streekproducten, cinematickets, fietsaccessoires enz.

Praktische info

De fietstocht start aan het station in De Pinte. De afstand bedraagt ongeveer 18 km. Deelname is gratis en het ganse parcours kan je op eigen houtje ondernemen. Neem zeker ook je fototoestel mee want we geven nog een prijs weg aan de maker van de leukste foto! Je eigen fiets meenemen op de trein? Dat kan! Voor een fietskaart betaal je 5€ per enkele reis of 8€ voor een dagkaart.

De brochure met de wedstrijdvragen kan je hier vinden. We wensen je alvast veel succes toe!

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12