Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Ronse Duurzaam naar het station in De Pinte
Duurzaam naar het station in De Pinte
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 28 mei 2015 15:51

Veel mensen komen met de auto naar het station in De Pinte. Dat zorgt voor een hoge parkeerdruk en voor overlast voor de omwonenden. Het Spoorlijncomité Gent-Ronse wil samen met de gemeente De Pinte op een positieve manier aandacht vragen voor dit probleem. Niet door te bestraffen, maar door te belonen! Met de actie 'duurzaam naar het station' willen we de reizigers aanmoedigen om met de fiets, bus of al carpoolend naar het station te komen. Dat is beter voor de gezondheid, het milieu én de portemonnee. Wie op een duurzame manier naar het station komt en gespot wordt in de maand juni maakt kans op fantastische prijzen zoals fietstassen, gratis onderhoudsbeurt van de fiets, cinematickets, enz.

Deze mensen gaven alvast het goede voorbeeld en vielen in de prijzen:

duurzaam naar het station De Pinte2

Proficiat!!! Deze week gaat de medewerker van TreinTramBus opnieuw op pad om prijzen uit te delen ... Kom dus DUURZAAM NAAR HET STATION!                   

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12