Home Werking Promotie en campagnes

De fietstunnel ter hoogte van de Florastraat aan het station in De Pinte is momenteel niet bepaald de meest aantrekkelijke plaats om door te fietsen. Daar willen de Spoorlijncomités van de Provincie Oost-Vlaanderen en het gemeentebestuur van De Pinte iets aan veranderen.

We zijn op zoek naar originele ontwerpen die de fietstunnel opfleuren en aangenamer maken. We lanceren dan ook een oproep naar de De Pintenaren, verenigingen en scholen... om een leuk, origineel ontwerp in te dienen dat realiseerbaar en duurzaam is. Verder mag alles: graffiti, een Moirépatroon, cartoons, ... laat je verbeelding gerust de vrije loop!

Stuur dus gerust een schets in of maak een filmpje waarin je uitlegt wat je zou willen veranderen en wie weet kan je eind dit jaar je eigen ontwerp in 'real life' bewonderen!

Waarom deelnemen? Het winnend ontwerp zal gerealiseerd worden en de bedenker van het idee zal geroemd en geloofd worden! Alle deelnemers worden sowieso beloond met leuke prijzen zoals Fnacbonnen, fietstassen, treintickets, cinematickets, ...

Wanneer deelnemen? De wedstrijd loopt vanaf april 2015 tem 1 juli 2015.

Meer info en inzending ontwerp: Evelien Marlier – TreinTramBus VZW: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. - 09/223.86.12

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

  • 2019.06.21
    INSCHRIJVING AFGESLOTEN: Groene haltewandeling Kerkepanne – Koksijde – De Panne
  • 2020.09.19
    Opening vier nieuwe Groene Haltes Ardennen (NIEUWE DATUM)

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12