Home Werking Promotie en campagnes Spoorlijncomités Gent-Ronse Spoorlijnpieten opnieuw op komst!
Spoorlijnpieten opnieuw op komst!
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 27 november 2014 13:03

De afgelopen jaren hebben de Spoorlijncomités zich hard ingezet om de (dagelijkse) treinreis van alle pendelaars op de lijnen Gent-Ronse en Gent-Geraardsbergen aangenamer te maken. We gingen zelfs langs bij Jo Cornu om onze wensen voor te leggen ... met resultaat! Zo zorgden we voor nieuwe fietsenstallingen in Oosterzele, nieuwe schermen in De Pinte, een bushalte aan het station van Gavere en ... vanaf 15 december vertrekt de laatste trein vanuit Gent naar Oudenaarde om 23u (i.p.v. 22u12).

Daardoor krijg je de kans om nog een glaasje te drinken, een concertje mee te pikken of naar de film te gaan! Dat willen wij samen met u vieren!

Op donderdagavond 18 december zullen we deze nieuwe trein verwelkomen. Omdat de Spoorlijn-Sint zo blij is met deze nieuwe trein schenkt hij daarom onderstaande prijs weg aan reizigers die die avond ook deze late trein nemen: 30 keer 2 cinematickets én een glas cava én een gratis treinrit!

Meer info krijg je van de Spoorlijnpieten die in de week vóór 6 december langskomen op de trein ...

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12