Jaarverslag 2013
Geschreven door Grandsart Delphine   
dinsdag, 11 februari 2014 11:44

voorkaft jaarverslag SLC 2013In 2013 werd door het Spoorlijncomité een enquête georganiseerd in Zottegem en Gavere, waarbij de deelnemers hun suggesties voor een betere mobiliteit en stationsomgeving in Gavere en Zottegem kunnen uiten. De resultaten werden publiek voorgesteld en er werd bekeken welke maatregelen zich opdringen. Intussen werden al heel wat verbeteringen bekomen!

In december deelden de spoorlijnpieten van TreinTramBus allerlei lekkernijen uit op de treinen Gent-Ronse en Gent-Geraardsbergen. Bovendien konden alle reizigers nog een extra prijs winnen om zichzelf en hun medepassagiers extra te verwennen: een ontbijt met bubbels op de trein, koffie en warme chocomelk in het station, een boeketje bloemen, een rode loper, ... die winnaar zal in het voorjaar van 2014 zijn/haar prijs in ontvangst mogen nemen.

> Lees meer over de werking van de Spoorlijncomités in het Jaarverslag 2013

Share/Save/Bookmark
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12