Home Over Bestuur
Bestuur

Op december 2016 waren er bestuursverkiezingen. We stellen de leden van de Raad van Bestuur even kort voor:

In juni 2020 werd het huidige bestuur van TreinTramBus verkozen. Hieronder stellen we ze kort voor.

202001 Bestuur zonder Eric DB

Frank Peuteman (eerste links), Kees Smilde (nog geen foto), Stefan Stynen(Voorzitter, midden op de foto), Bart Van De Walle (nog geen foto), Henk Himpe (eerste rechts). Daarnaast wordt de Raad van Bestuur ondersteund door adviseurs Rudy De Ceunynck en ...

Wens je in contact te treden met een van de bestuursleden, dan kan je contact opnemen via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of 09 223 86 12. vanwaar je zo snel mogelijk zal worden doorverwezen.

Share/Save/Bookmark
Commentaar (3)add comment

Moerman Paul said:

...
Geachte,
Ik kan de visie van de heer Stefan Stynen van TreinTramBus bevestigen.
Het waterhoofd bij NMBS is inderdaad een probleem.
Artikel : https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/02/20/pano--het-spoort-niet/
In de periode van de heer Schouppe was er één directeur generaal, nu zijn er 11 die een wedde opstrijken vergelijkbaar met de wedde van de eerste minister. Die elf directeur generaals krijgen nog een onderliggende structuur van general manager, dienstchef enz.
Het zou spijtig zijn ,als men terug extra geld of investeringen van de overheid, zou misbruiken om terug extra postjes voor het management te maken. Ook die politieke benoemingen zijn nefast omdat er meestal onbekwame mensen promotie maken.
Eén jaar werken op het cabinet van één of andere minister volstaat om een graadverhoging te krijgen. Extra geld koppelen aan een voorwaarde om de managementstructuur drastisch af te slanken lijkt dan ook evident
met vriendelijke groeten,
Paul
 
vrijdag 06 december 2019 om 15:44
Stemmen: +1

Van Roosbroeck said:

Raad van Bestuur
Beste mensen,
Ik vind het zeer spijtig alleen oudere blanke mannen in de raad van bestuur te zien. Het zou goed zijn uitbreiding te zoeken naar een correctere vertegenwoordiging van inwoners van België.
 
zondag 02 augustus 2020 om 20:49
Stemmen: +0

Henk Himpe said:

Raad van Bestuur
Aan de hr./mevr. Van Roosbroeck
Dank u voor uw bericht. We zijn ons goed bewust van deze situatie en zoeken manieren om hieraan te verhelpen.
Eind juni werd het bestuur overigens vernieuwd, maar er is nog geen nieuwe foto, omdat we in deze tijden nog niet voltallig fysiek hebben kunnen vergaderen. De gemiddelde leeftijd van de bestuursleden is nu wel lichtjes gedaald, maar graag zouden we inderdaad graag ook jongeren, en zeker dames, in ons bestuur zien. We hebben al diverse mensen aangesproken, maar tot nu toe heeft niemand toegehapt. Maar we doen verder: als u dus jonge mannen en vrouwen kent die als opstap naar een bestuursfunctie willen meedraaien in onze werking en lid worden van een van onze regionale of thematische werkgroepen, moedig hen dan zeker aan contact op te nemen via info@treintrambus.be.
Vriendelijke groet
Henk Himpe, bestuurslid
 
donderdag 13 augustus 2020 om 13:05
Stemmen: +1

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

Laatste reacties

 

ndm-lid-van

© TreinTramBus 2020 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12