Home Leden Excursies Gegevens - Groene Halte Leffrincoucke - De Panne

E-mail Print

Excursies

Evenement 

Titel:
Groene Halte Leffrincoucke - De Panne
Wanneer:
07.10.2018
Categorie:
Excursies

Beschrijving

Bray-Dunes Arnoud FranouxOp 7 oktober gaan we met Groene Halte de grens over. De buslijn De Panne – Dunkerque van vervoerbedrijf DK-bus is één van de weinige frequente grensoverschrijdende buslijnen. Die bus en een mooi wandelpad door de duinen en langs de kust vormen de ideale ingrediënten voor een Groene Haltewandeling Leffrincoucke – De Panne. De wandeling verloopt deels door de duinen en over het strand en is daardoor niet toegankelijk voor rolstoelen of buggy's. De lunchpauze nemen we eveneens in de duinen: neem dus een lunchpakket mee. Er blijft wel tijd voor een koffiepauze op een terrasje in Bray-Dunes. Wie voor de korte variant kiest (10 km), kan hier afhaken.

Plaats en tijdstip van afspraak

Station De Panne, 10u08. Aanbevolen trein Gent-St-Pieters 8u53 – Lichtervelde 9u32 – De Panne 10u08. Daar nemen we om 10u15 de bus naar Leffrincoucke. Terugkeer kan in principe om 17u52 uit station De Panne.

Deelnameprijs

Deelname is gratis; de ritten met trein zijn niet inbegrepen. De bussen van DK-bus zijn vanaf 1 september gratis.

Begeleiding

Kees Smilde, Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , tel. 0478 411 235

Inschrijving

Inschrijving vóór 4 oktober 2018 via het online formulier hieronder, via mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of door een briefje te sturen naar TreinTramBus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent.

Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


Komende Activiteiten

EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2018 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12