Home Leden Excursies Gegevens - Excursie Breda - Delft - Den Haag

E-mail Print

Excursies

Evenement 

Titel:
Excursie Breda - Delft - Den Haag
Wanneer:
17.07.2018
Categorie:
Excursies

Beschrijving

binnenhof pixabayOp de ledendag kondigden we een zomerexcursie via Breda en Den Haag naar Hoek van Holland aan. Helaas, ook in Nederland verlopen infrastructuurwerken niet altijd volgens planning. De ombouw van de Hoekse lijn van spoor- naar metrolijn duurt veel langer dan voorzien en zal pas eind dit jaar klaar zijn.

Geen nood, we hebben een alternatief uitgewerkt. Op dinsdag 17 juli sporen we via de hogesnelheidslijn naar Breda. We bekijken even de stationsomgeving en reizen vervolgens met een Nederlandse trein naar Delft, bekend van o.a. de Oude en Nieuwe Kerk (met de graven van de Nederlandse vorsten) en het museum Prinsenhof met het Delfts blauw.

Na de middagpauze gaat het met de tram naar Den Haag, waar we met een lokale gids het Haags Openbaar Vervoer Museum bezoeken. Vanuit Den Haag Hollands Spoor keren we terug huiswaarts. Om 18.40u. is er een rechtstreekse IC-trein met aankomst in Antwerpen om 20.15u.

Plaats en tijd van afspraak: Station Brussel-Zuid, om 8.30u. stipt ter hoogte van Sam's Café, ofwel Station Antwerpen-Centraal om 9.30u. stipt ter hoogte van de infodienst op de gelijkvloerse verdieping.

Deelnameprijs: € 19 per persoon. Inbegrepen: dagkaart tram, geleid bezoek aan het museum

Opgelet: de treinreis is niet inbegrepen. U dient dus zelf (via https://www.nsinternational.nl/ of www.b-europe.com) een ticket tussen uw opstapplaats en Delft en een biljet tussen Den Haag HS en uw aankomststation aan te kopen. Doe dit best een week op voorhand.

Begeleiding: Jacques Peeters (+32 474 49 61 65) en Bart Vandewalle (+32 497 04 54 65)

Inschrijven: Inschrijving voor 13 juli 2018 bij voorkeur via het online formulier, via mail naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door een briefje te sturen naar TreinTramBus-excursies, Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent. Maak ook het juiste bedrag over op rekening BE35 00682 0758 1037 met vermelding 'Excursie Nederland'.

Commentaar (1)add comment

van durme robert said:

excursie17/07
Beste

Ik probeer in te schrijven voor deze reis via formulier, maar dat lukt niet!
 
dinsdag 03 juli 2018 om 16:43
Stemmen: +0

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12