Home Actueel Blog Terugblik op een geslaagde Inspiratiedag!
Terugblik op een geslaagde Inspiratiedag!
Geschreven door Grandsart Delphine   
donderdag, 30 november 2017 16:50

De zesde en Antwerpse editie van onze Inspiratiedag is een feit, en TreinTramBus blikt als mede-organisator heel tevreden terug. Meer dan 200 mensen van heel divers pluimage kwamen tot in DE Studio. Meer dan 50 medewerkers en sprekers gaven de dag mee vorm. Samen met het Netwerk Duurzame Mobiliteit willen we met initiatieven zoals de voorbije Inspiratiedag een fijne omgeving creëren voor ontmoeting, wissel- en samenwerking tussen partners in de mobiliteitstransitie. De vele positieve reacties tijdens en na de Inspiratiedag sterken ons in het gevoel dat we daarin slagen. 

Nabijheid maakt ook jouw gemeente van morgen. De Inspiratiedag was meteen de aftrap van de campagne 'Lokale bereikbaarheid' waarmee we lokale beleidsmakers (politici, ambtenaren, actieve burgers en organisaties) in aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen in oktober '18 heel concrete praktijken aanreiken. Zo hebben we meer dan 50 goede praktijken verzameld in hapklare fiches. Ontdek ze en maak lokale bereikbaarheid waar!

We blikken nog graag even met u terug...

idag2017

Share/Save/Bookmark
Commentaar (0)add comment

Schrijf commentaar

security image
Schrijf de volgende tekens


busy
 

Lid worden

lidwordenvanbttb-met-tek

Inschrijven nieuwsbrief


EHBO-OV

helpDe trein, tram of bus nemen is niet altijd makkelijk! Waar vind je de dienstregelingen? Hoeveel kost een ticket? Hoe weet je dat je op de juiste trein, tram of bus zit? ... Surf naar www.ehbo-ov.be voor een duidelijk antwoord!

Laatste reacties

Met de steun van


thumb_logo_nl_groen

  ndm-lid-van

© TreinTramBus 2019 | Kortrijksesteenweg 304, 9000 Gent | T +32 (0)9 223 86 12